Några av våra projekt

Design

Vi designar logotyp, visitkort och trycksaker av hög kvalitet. 

En grön logotyp av en bil som blir tvättad och med texten Vellinge grön bilvård ovanför. Logotypen är i en mjuk femkantig form med femte spetsen rakt ned. Runt loggan finns en vit kant.
Det är en orange logga som är formad som en femkantig kundvagn. Under handtaget på vagnen går det ut yttligare två sträck i samma tjocklek men kortare. Det ger loggan illusionen av att vara i snabb hastighet. I loggan står det med stora bokstäver B och M i vitt. Bokstäverna täcker nästa hela vagnens insida.
En logga föreställande en svart cirkel med Ett stort guldigt H i mitten av. H:ets vänstra ben är utbytt mot en bröllopsklänning hängandes på en galje. Ovanför cirkeln står det Hamsa fo sweden i en båge med svart tect.
Vita visitkort med tre gröna trekantiga former i olika gröna nyanser i botten. På höger sida står kontaktinformation i svart sned text och på vänster sida är det en grön logotyp av en bil som blir tvättad och med texten Vellinge grön bilvård ovanför.
Röd och orange flyer med svart grafisk design i form av kantiga sågtänder. Vita texter med priser och beskrivningar av aktiviteter. På framsidan är det fyra foton som går i en vinklad lodrät linje tvärs över framsidan.
En bild på en vit pizzameny med två sidor. Det är grönt både uppe och nere. Ovanför den gröna botten ligger det som ett rött och ett gult band på båda sidorna. Svart text med maträtternas namn och pris och några foton på pasta och pizzor man kan köpa. På höger sida av framsidan är det en glad pizzabagare med röd text under där det står Modomio.
En reklambroschyr i lime grönt. På baksidan är det vita rutor i mjuka femkantiga och sexkantiga former med svart text i. På framsidan är det en svart bil som står i ett vitt grafiskt designat moln. Högst upp i högra hörnet är företagets logotyp. Den är grön med en bil som bil tvättad och ovanför står det Vellinge Grön Bilvård.
En blå tvåsidig broschyr för en städfirma. På baksidan är det högst upp två band i två olika nyanser med vit text i. Under set finns en ruta med vit linje runt med information om priser i.. På framsidan går det en vit och en gul linje tvärs över sidan. Det är tre cirklar med olika foton på städprodukter och folk som städar och klipper en buske.

Rollups

Vi skapar rollups som är snygga och effektiva att marknadsföra ditt företag med.

Rollup för företaget Extreme zone. Det är två bilder på unga killar som spelar VR med låtsas vapen i händerna. Bilderna är placerade ovanpå varandra och är separerade med en svart gradiant ruta med vit text i. Längst ned på rollupen är det en röd ruta med vit text och högst upp till höger på rollupen är extreme zones svart, röd, vita logotyp i form av ett stort x med företagets namn över.
Ett foto av två rollup för företaget Extreme zone. Det är två bilder på unga personer som spelar VR med låtsas vapen i händerna. Bilderna är placerade ovanpå varandra och är separerade med en svart gradiant ruta med vit text i. Längst ned på rollupen är det en röd ruta med vit text och högst upp till höger på rollupen är extreme zones svart, röd, vita logotyp i form av ett stort x med företagets namn över.
Ett foto av en rollup för företaget Extreme zone. Det är två bilder på unga killar som spelar VR med låtsas vapen i händerna. Bilderna är placerade ovanpå varandra och är separerade med en svart gradiant ruta med vit text i. Längst ned på rollupen är det en röd ruta med vit text och högst upp till höger på rollupen är extreme zones svart, röd, vita logotyp i form av ett stort x med företagets namn över.

Skyltar

Vi har lång erfarenhet av att gör skyltar i flera olika material.

Två stora fönsterdekorer. En med en röd oval som det står Akrams i med vit tex. Den andra är ett rött äppelhus med fönster och dörr som det står frukthuset under i vit text.
Stor vit skylt som täcker nästan en hel vägg. Högst upp och ned är det frukter i olika färger utspridda. Imitten är det en oval röd logotyp som det står Akrams i. Under logotypen står det frukthuset i röd text och ett littet rött äppelhus är ovanför texten.
Vit fyrkandig caféskylt med en stor grön fyrklöver i mitten. Under den så står det i mjuk mörkgrön text skånelyckan. Undet texten är det ett sträck och sedan lägst ned på skylten står det restaurang och café.
Heltäckande fönsterdekorer som täcker tre stora fönster och en dörr. Längst ned på skyltarna är det täckt av massa olika grönsaker i olika färger. Ovanför det är det gult. I mitten av skyltarna står det Hörnan i vita bokstäver som är formade som en båge upptill. Ovanför det är det gula påsar som visar olika bilder på nötter och torkad frukt.
Svart butiksskylt ovanför butik, med guldtext där det står glow up, skönhetsklinik. Runt texten är det guldiga snirklar.
Fönsterskylt som täcker tre hela fönster. Gul, orange bakgrund med röd linje längst ned. Iramalogotyp högst upp på varje fönster.
En svartvit fönsterdekla till en tatueringsstudio. Den är rund med en sjömans överkropp i mitten. Ovanför står det Tattoo club i en båge som följer formen på dekalen.
Restaurangskylt med svart, röd och orange bakgrund. Bilder på olika maträtter som hamburgare och kebab. Rätternas namn står med vitt.

Reklamfilm

Vi tar fram reklamfilm, informationsfilm och andra rörliga material av hög kvalitet. 

Digitala lösningar
Allt från hemsidor till tryck